1 jaar Conversal in Affligem: een blik achter de schermen

30/04/2021

Vandaag is het precies 1 jaar geleden dat we de sleutels van ons nieuwe kantoorgebouw in Affligem gekregen hebben. En hoewel de wereld door de Corona-pandemie even leek te vertragen, is de tijd bij Conversal niet blijven stilstaan.

Ons volledige gebouw kreeg het afgelopen jaar een stijlvolle make-over. Je kunt het resultaat ook bewonderen in de video onderaan deze pagina!

Conversal-Affligem-Voorgevel-na

Het onthaal werd een ontmoetingsplek met – uiteraard na Coronatijden- ruimte voor een afterwork drink.

Conversal-Affligem-Onthaal-02

De felgekleurde muren maakten plaats voor rustgevend wit en zwart, met de knappe mosmuren van Moss Projects als groene toets.

Conversal-Affligem-Zithoek-bis-na

En ook in de afdeling Projects verdwenen de gekleurde muren onder een dikke laag witte verf, afgewerkt met een creatieve mosmuur.

Conversal-Affligem-Projects-02

Mosmuren en meer planten zijn ook terug te vinden in onze Marketing-afdeling.

Conversal-Affligem-Marketing-02

Op de eerste verdieping kwam er een kleine keuken en zithoek bij.

Conversal-Aflligem-Keuken-na

De open ruimte in de bovenverdieping werd opgedeeld met verschillende glaswanden, waardoor er extra kantoor- en vergaderruimte werd gecreëerd.

Conversal-Affligem-boven-02

Dankzij het nieuwe terras kunnen onze medewerkers tijdens de lunch buiten genieten van het zonnetje.

Conversal-Affligem-Terras-02

De foto’s geven al een erg mooi beeld. Maar een video zegt nog zoveel meer! We nemen je daarom graag mee op virtuele rondleiding, volledig coronaproof.

Meer nieuws

Webdevelopment, webdesign en online marketing evolueren voortdurend. Wij brengen in onze blogs een relevante selectie inzichten, nieuws en voorbeelden. Zo ben je meteen weer mee.